Üdvözöljük a PHARMEKAL termékek webáruházában kedves Vendégünk!

Főoldal
Újdonságok
% % AKCIÓ % %
Bejelentkezés - Regisztráció
Szállítás - Fizetés
Céginformáció-ÁSZF-Adatkezelés
Vélemények
  Magyar 
KOSÁR (0 TERMÉK)
Kategóriák
Letölthető katalógus
Gyorskeresés
nevekben és leírásokban is keres
Összetett keresés
ugyfelszolg
 
D-Mannóz por 85 G
[1136]
5.990Ft
KATT IDE a részletekért. A véleményt írta: G. Anita Dátum: 2015 április 13, hétfő

A kosárban


Sziasztok!

Még tél elején csináltam 2 havi kúrát a D-mannose-al. Nem akartam addig véleményezni, amíg nem konkrét az eredmény.

Szóval: korábban rengetegszer szenvedtem a felfázás fájó tüneteitől, néha a tőzegáfonya segített, de mindig visszatért a "felfázás".
Mindent megpróbáltam már amit ilyenkor szoktak (gyógynövényes teák, orvosi készítmények-erős antibiotikumok, stb.), de mindig visszatért. Aztán egy kedves ismerősöm ajánlotta a D-mannose-t. Nem bíztam benne, hiszen "csak cukor", de azért reménykedtem.
Most így majdnem fél év távlatából már kijelenthetem: meggyógyultam, nincs több kínzó felfázás...
Amikor elkezdtem szedni, akkor még a 2. vagy a 3. héten volt valami olyasmi érzésem, hogy megint jön a felfázás...de lerendeztem azzal, hogy még nem fejeztem be kúrát és folytattam. De milyen jól tettem, hogy nem csüggedtem!!!!

Olyan jó, hogy nem kell mindig derékmelegítőt tenni, plusz harisnyanadrágot télen, kamilla teát inni liter számra, stb. Annyira jó így!
Ezért éreztem, hogy mindenképpen meg kell osztanom ezt a sikert azokkal nőtársakkal, akik még mindig szenvednek a felfázástól.

Nem olcsó a dolog, de ha teljesen megszűnik a hajlam a "felfázásra", kipucolódnak a bacik belölünk, akkor ez mindent megér!
Legalább is nekem tuti. Nem szoktam ennyire ömlengeni, de annyira hálás vagyok ezért a felszabadult érzésért, hogy ezt már nem tudom jobban ragozni. Köszönöm! Nagyon szépen köszönöm! Üdv, Anita

Osztályzat: 5 csillagból 5 ! [5 csillagból 5 !]
Vissza Írja meg véleményét!